Straalmachines

Schoonmaken en opruwen van beton of asfalt

Blastrac heeft een uitgebreid gamma straalmachines gaande van de 1-5HH handstraalmachine tot de grote 2-48DS. Alle Blastrac straalmachines worden gekarakteriseerd door hun grote beweeglijkheid, precisie en brede inzetbaarheid. Met alle Blastrac straalmachines kan in een stofvrije omgeving worden gewerkt indien ze worden aangesloten op een gepaste Blastrac industriële stofzuiger.

Wat is stralen?

Blastrac straalmachines werpen stalen kogels door middel van een werpwiel op de ondergrond,  waarbij het straalmiddel meermaals wordt gerecupereerd voor hergebruik in een gesloten circuit.   Stof en vervuiling worden door een luchtstroom afgescheiden van het straalmiddel en afgevoerd naar de stofzuiger.  Daardoor is het proces bijna helemaal stofvrij.  Stralen met stalen straalmiddel is bovendien de meest milieuvriendelijk manier van stralen omdat er geen chemische producten aan te pas komen en er geen kostbaar drinkwater wordt gebruikt.

Waar kan stralen worden toegepast:

  • Schoonmaken en voorbereiden van allerlei ondergronden zoals staal, beton en asfalt
  • Verwijderen van toplagen zoals verf en epoxy
  • Verwijderen van wegmarkeringen en rubber van snelwegen, start-en landingsbanen, industriële vloeren etc.
  • Verbeteren van anti-slip op voet-en fietspaden, wegen en start-en landingsbanen
  • Verkrijgen van optische en esthetische effecten op wegen, snelwegen en start-en landingsbanen

1-5HH Straalmachine

Uitermate geschikt voor zowel betonnen als stalen oppervlakken. Veelzijdig handgereedschap. Perfect geschikt voor zowel beton als staalstralen. Zeer kostenefficiënt.

1-7D Straalmachine

Zeer geschikt voor kleinere projecten. De veelzijdigheid en manoeuvreerbaarheid maken deze machine een gemakkelijk te bedienen en te vervoeren toestel.

1-8DPF40 Straalmachine

De 1-8DPF40 is een straalmachine voor horizontale reiniging. Deze straalmachine heeft de juiste grootte voor zowel kleine als grote klussen.

1-8DPS30 Straalmachine

Deze straalmachine is perfect geschikt voor kleine tot middelgrote oppervlakken. Het is een betrouwbare machine voor zwaar werk.

1-8DPS55 Straalmachine

De 1-8DPS55 straalmachine van Blastrac is gemakkelijk te hanteren en te vervoeren. Het is de ideale machine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

1-10DPS75 Straalmachine

De Blastrac 1-10DPS75 is geschikt voor oppervlakken van alle groottes. Daarnaast is die geschikt voor veel verschillende ondergronden.

1-10DS Straalmachine

Geschikt voor oppervlakken van alle groottes. Geschikt voor zware straalwerkzaamheden.

1-15DS Straalmachine

Veelzijdige straalmachine voor het stralen van oppervlakken van alle groottes.

2-20DT Straalmachine

Een professionele straalmachine voor zwaar werk, ideaal voor specialisten in oppervlakvoorbereiding.

2-48DS Straalmachine

De Blastrac 2-48DS straalmachine is de nieuwste straalmachine in ons assortiment van straalmachines. De straalmachine is zeer geschikt voor het zware werk.