Staalgrit

Steel shot en steel grit voor straalmachines

Het vinden van de juiste maat, vorm en hardheid is essentieel voor de beste straal resultaten.
Alle verschillende soorten Blastrac Steel- shot en grit zijn:
  • Hard – reinigt snel en effectief
  • Veerkrachtig – heeft een uitzonderlijke levensduur
  • Rond – gevormd tijdens de productie en blijft rond bij gebruik
CODESPECIFICATIE
999-0330Het wordt gebruikt om een fijne tot gemiddelde textuur op beton te verkrijgen of om het glazuur van tegels te verwijderen, zodat er bijvoorbeeld antislip afdichtingen kunnen worden aangebracht.
999-0390 Het wordt gebruikt voor het verwijderen van betonslurries uit nieuw beton, voor het opruwen van te gladde beton of voor het opruwen van natuursteen, voor het opblazen van coatings met een dikte van 1-3 mm en voor het reinigen van staal.
999-0460Het wordt voornamelijk gebruikt in de beton- en asfaltsector, voor het opruwen en voor het stralen van dikkere coatings. Het produceert een medium-ruw tot ruw profiel op beton en een gemiddeld profiel op asfalt vanwege de hogere werksnelheid.
999-0550Het wordt voornamelijk gebruikt in de beton- en asfaltsector, voor het opruwen en voor het stralen van dikkere coatings. Het produceert een ruw profiel op beton en een ruw profiel op asfalt vanwege de hogere werksnelheid.
999-0660
999-0016 Vanwege de eigenschappen van de stalen schuurmiddelen kan het raadzaam zijn om het te gebruiken door het verwijderen van verf, roest, coating, antislip en andere verontreinigingen op stalen oppervlakken.
999-0025 Vanwege de eigenschappen van de stalen schuurmiddelen kan het raadzaam zijn om het te gebruiken door het verwijderen van verf, roest, coating, antislip en andere verontreinigingen op stalen oppervlakken.