De Blastrac BB-700E is een polijstmachine, speciaal ontwikkeld voor het creëren van een topglans op gepolijste beton, natuursteen en terrazzo vloeren. Daarbij is deze machine ook uitermate geschikt voor het weer opwaarderen van uw gepolijste vloer.

De BB-700E is uitgevoerd met een ergonomisch en comfortabel handvat om de werkzaamheden zo aangenaam mogelijk uit te voeren. Het is de perfecte machine voor omvangrijke oppervlakten als vliegvelden, winkelcentra, hotels en scholen. Ook kan de machine worden aangesloten op een Blastrac stofzuiger om zo in een stofarme omgeving te werken.

Blastrac biedt betrouwbare polijst technologie. We bieden onze klanten een complete oplossing voor het verbeteren van de uitstraling en functionaliteit van beton, natuursteen of terrazzo oppervlakten, van architectonische,- commerciële, privé en industriële panden.

Belangrijkste voordelen

  • Gebruiksvriendelijk: De machine is makkelijk te bedienen door het ergonomische bedieningspaneel op het stuur en beschikt over veel veiligheidstoepassingen. Door de makkelijk aan te passen hoogte van het handvat is het gemakkelijk de controle te behouden. Plug- in en polijst!
  • 1 kops polijst machine: Het gewicht van de 1 kops polijstmachine in combinatie met de instelbare snelheid van de polijstschijven zorgt voor een optimaal polijst resultaat.
    Het is mogelijk om het gewicht van de machine op de schrijven aan te passen door gewichten toe te voegen of te verwijderen.
  • Stof arme werkomgeving: Elke Blastrac polijstmachine kan worden aangesloten op een Blastrac stofzuiger. Dit betekent dat er gewerkt kan worden in een stofvrije en veilige omgeving.
  • Uiteenlopende tools beschikbaar: Blastrac heeft een zeer uitgebreid assortiment aan polijstschijven van korrel 200 tot korrel 3000. Ze zijn extreem duurzaam en vrij van chemicaliën en kunnen ruimtes polijsten tot wel 900 m2.
  • Zeer geschikt voor decoratieve vloeren: De Blastrac polijstmachine is perfect voor het verbeteren van de uitstraling en functionaliteit van beton, natuursteen of terrazzo oppervlakten, van architectonische,- commerciële, privé en industriële panden.
  • Groene technologie: Net als al onze andere machines worden er bij de Blastrac BB-700E polijst machine geen chemicaliën toegepast, noch is er sprake van verspilling van kostbaar drinkwater.

Technische informatie

WerkbreedteØ 700mm
Vermogen7,5kW / 400V / 50-60Hz / 16A | Three phase
Toerental300-1.710 rpm
Gewicht192 kg
Afmetingen (L / B / H)1.243mm / 726mm / 1.058mm
Duwen / Trekkenduwen